WANDEL Vierdaagse Rüdesheim a/d Rijn

Van vrijdag 29 september tot en met maandag 2 oktober 2017 gaat Wandelsportvereniging “Groot Gestel” een 4-daagse wandelreis maken naar Rüdesheim aan de Rijn in Duitsland. Vanuit ons hotel maken we elke dag mooie wandelingen over voornamelijk ( heuvelachtig) onverhard terrein. We gaan wandelen in 2 groepen; 1 groep voor onze kilometervreters en 1 groep voor onze recreatieve wandelaars die een kortere afstand willen lopen van maximaal 15 km.

De overnachtingen zullen plaatsvinden in Hotel zum Grünen Kranz in Rüdesheim.

(www.gruenerkranz.com) op een 1 of 2 - persoonskamer met douche en toilet.

Het hotel ligt midden in het mooie Rüdesheim.

Eenpersoonskamers zijn beperkt mogelijk.

De totale prijs voor deze wandelreis is:

€ 335,00 per persoon in een 1 persoonskamer

€ 280,00 per persoon in een 2 persoonskamer

De prijs is inclusief:

• Vervoer op de heen- en terugreis met een bus. Alle wandelingen zijn vanuit het hotel of de directe omgeving.
  • Overnachting in 1 of 2- persoonskamer met douche en toilet op basis van volpension d.w.z. vanaf het diner op vrijdag 29 september tot en met de lunch op maandag 2 oktober 2017. Dus lunchpakket voor vrijdag van huis meenemen.

We vertrekken vanaf ons clubhuis Majorca Bar in Den Dungen op vrijdag 29 september om 07.00 uur en hopen hier op 2 oktober 2017 om ongeveer 18.00 uur weer terug te zijn.

U kunt zich aanmelden voor deze wandelreis door middel van het aanmeldformulier (zie e-mail)

Tegelijk met de aanmelding graag het totaalbedrag of een aanbetaling van € 150,00 per persoon overmaken. Het restant dient dan uiterlijk op 15 augustus 2017 te worden overgemaakt op IBAN rekening:

NL 14 RABO 0133677540 t.n.v. Wandelsportvereniging Groot Gestel onder vermelding van:

Wandel 4 daagse Rudesheim en uw naam en voornaam.

Aanmelden voor 1 maart 2017!!