GROOT GESTEL BINNENLAND WEEKEND 1-2-3 JUNI 2018

Dit jaar blijven we een keer iets dichter bij huis en maken er een echt wandelweekend van. We gaan dit jaar naar de Veluwe en wel om precies te zijn naar De Lunterse Boer in Lunteren. https://www.lunterseboer.nl 

Een meer dan perfect hotel in een zeldzaam mooie wandelomgeving.

We gaan, zoals altijd met het Binnenland weekend carpoolend vrijdags heen en zondags terug. Uiteraard zijn er wandelingen voor alle groepen en dus kunnen we daar ook driedagen volop van genieten.

Het hotel heeft voor ons een speciaal verwenweekend arrangement samengesteld met een driegangen culinair diner voor de vrijdag en voor de zaterdag een vijfgangen verrassing diner met een flesje wijn per kamer.

Zoals altijd zijn er dit weekend voor diegene die niet elke dag willen wandelen, ook andere mogelijkheden. In het hotel zijn fietsen, zelfs elektrische fietsen, te huur om b.v. een prachtige fietstocht te maken over ons nationaalpark de Hoge Veluwe met eventueel een bezoek aan het Kröller Muller museum of een bezoek aan het jachtslot St. Hubertus, (een aanrader). Ook zijn er tal van interessante musea in de omgeving.

De kosten van dit bijzonder weekend zijn € 235,00 per persoon op basis van twee personen per kamer

Zeer belangrijke opmerking

Het hotel beschikt slechts over 18, weliswaar luxe twee persoonskamers, voor slechts 36 personen.

Daarom een paar regels,

   1    Vol is vol, inschrijven op binnenkomst van de betaling bij:

NL14RABO0133677540 t.n.v. Wandelsportvereniging Groot Gestel, onder vermelding van: Lunteren

   2   Inschrijven tot uiterlijk 1 maart 2018 maar vol is vol.

   3   Dit jaar in principe geen eenpersoonskamers in het hotel De Lunterse Boer. Waarom? Omdat er anders te weinig mensen mee kunnen.

   4   Als alternatief zijn er voor de mensen die echt alleen willen slapen twee mogelijkheden: Voor de lunterse Boer komen zij op de reserve lijst. Dat wil zeggen, als er kamers over zijn kunnen die als eenpersoonskamer geboekt worden.

Een andere mogelijkheid is een kamer bij het Parkhotel Hugo de Vries http://www.hugodevries.nl/hotel/ , evenals de Lunterse Boer een klasse hotel, maar gelegen binnen de bebouwde kom van Lunteren, alwaar ze enkel overnachten en voor het ontbijt en het diner met de shuttlebus worden gehaald en gebracht naar de Lunterse Boer. Dit zal tevens ons uitwijk adres zijn als de Lunterse Boer vol geboekt is.

De prijs voor het 1 persoons arrangement is € 285,-.

Alle genoemden prijzen zijn incl. hotel arrangement d.w.z. slapen, ontbijt, en de twee genoemde diners. Tevens in de prijs opgenomen de chauffeurs vergoeding.

Uiteraard zijn alle consumpties, musea en fietsen huur voor eigen rekening.

Ook nu hopen wij weer een aantal chauffeurs te krijgen die op basis van vier personen per wagen een vergoeding krijgen van € 40,- voor totaal 160 km.

Al met al gaat het ook dit jaar weer een perfect weekendje worden,

Dus wie gaat er weer mee?

Namens de binnenland commissie,

Christ Boelens