joomla vector social icons

GROOT GESTEL BINNENLAND WEEKEND 7-8 en 9 juni

Na al vele hoeken van ons landje te hebben gehad, gaan we deze keer naar een wel heel Nederlands gebied. Maar ook (en nu hoop ik niet met de Buitenland Commissie in de clinch te komen) een heel bijzonder deel van ons land. Het is namelijk voor een zeer groot gedeelte Duitstalig gebied binnen ons Koninkrijk. Deze keer gaan we naar Bergen aan Zee in Noord Holland.

Wij vinden hier het mooiste duingebied van onze kust. Een geweldig mooie mix van strand, breed duingebied en een heel bijzonder bosgebied. Hier is het wel heel gemakkelijk om de wandelingen zo te maken, dat werkelijk iedereen aan zijn trekken komt.

Ook nu weer logeren wij in een familie hotel namelijk Hotel Victoria in Bergen op Zee. Een gezellig hotel met goede mooie kamers en natuurlijk heel belangrijk een goed ontbijt en een heerlijk diner. https://www.hotelvictoria.nl/nl/p/home

Daar wij er ook dit jaar weer zondag, maandag en dinsdag op uit trekken, hebben we de kosten mooi in de hand kunnen houden namelijk € 175,00 per persoon op basis van 2 personen per kamer.

Voor een 1 persoonskamer hebben wij dit jaar helaas een meerprijs en komen de kosten hiervoor op € 243,00 per persoon, maar gelukkig heb ik wel iets meer mogelijkheden.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

Hotelkamer, 2x uitgebreid ontbijt, 2x een 3 gangen keuze diner, koffie bij aankomst, lunch met soep en broodjes de laatste dag voor ons vertrek. Tevens de chauffeurs vergoeding ( we gaan zoals altijd weer carpoolend op stap) en de toegangskaartjes voor de nationaal parken, Schoorlse Duinen en het Noordhollands Duinreservaat.

Vooralsnog heb ik een optie op een flink aantal kamers waarvan 4 éénpersoonskamers, maar heb ik gelukkig de mogelijkheid , mits ik dit zeer bijtijds laat weten, om het aantal te verhogen.

De inschrijving loopt tot uiterlijk onze jaarvergadering in Januari maar stopt eerder als de kamers vol zijn, want zoals altijd vol is vol.

Inschrijving zoals altijd op binnenkomst van de betaling bij de penningmeester     NL14 RABO 0133677540 tnv wandelclub Groot Gestel onder vermelding van Bergen aan Zee en jullie naam en roepnaam zoals vermeld op de ledenlijst.

Eventueel per direct een deelbetaling van € 100,- en het restant uiterlijk 30 april 2020. Denk zelf aan een annulerings- en reis verzekering.

Uiteraard zijn alle consumpties, musea en fietsen huur voor eigen rekening.

Ook nu hopen wij weer een aantal chauffeurs te krijgen die op basis van vier personen per wagen een vergoeding krijgen van € 72,- voor totaal 282 km.

Al met al dreigt het ook dit jaar weer een feestje te worden,

Dus wie gaat er weer mee?

Namens de binnenland commissie,

Christ