• header-wsvgg vj4.jpg
  • header-wsvgg vj 3.jpg
  • header-wsvgg vj1.jpg
  • header-wsvgg-3 vj.jpg
joomla vector social icons

20 km Wandeling dinsdag 7 mei.

Voor alle leden van Groot Gestel die graag meegaan met de 20 km.

Naar aanleiding van het succes van de Maasheggen wandeling van vorig jaar, toen voor de 30 km, gaan wij dit jaar voor de 20 km.

De Maasheggen met hun gevlochten meidoorn struiken staan dan weer in volle bloei, iets wat deze wandeling samen met het bijzondere historisch landschap extra bijzonder maakt.

 Wij starten de wandeling om 9.30 uur op de parkeerplaats Portaal van Vilt  gelegen aan de Beugenseweg op 46 km vanaf de Poeling. De parkeerplaats vind je op deze weg 190 m voorbij het bord einde Oeffelt.

 De route is totaal 18,7 km en de eerste stop hebben wij na 3,6 km bij het Veerhuis Oeffelt voor de koffie/thee met voor de liefhebbers heerlijk gebak. Na de stop lopen we een prachtig stuk van 6,1 km langs de Maas en zijn maasheggen om uiteindelijk wederom uit te komen bij het Veerhuis voor een perfecte lunch. Na hiervan genoten te hebben en weer lekker zijn uitgerust wandelen nog een mooi stuk van 9 km tussen de maasheggen en een restant van oorspronkelijke maas tot onze auto.

 Als je hier zin in hebt en je wilt graag mee geef je dan op tot uiterlijk woensdag 1 mei bij Christ Boelens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.: 06-23526167. Laat dan ook even weten of je kan rijden. 

ik hoor het graag, 

Christ Boelens


Sponsors