• header-wsvgg vj4.jpg
  • header-wsvgg vj1.jpg
  • header-wsvgg-3 vj.jpg
joomla vector social icons

Wandelplus op zaterdag 3 augustus 2024, op het prachtige Landgoed van Mariënwaerdt in Beesd.

We nodigen jullie uit voor een mooie wandelplus in de Betuwe.

Waar we gaan wandelen op het prachtige landgoed “De Heerlijkheid Mariënwaerdt”.

Het landgoed ligt bij de Gelderse plaats Beesd, De Mariënwaerdt is ca 900 ha groot, een mooi landgoed om heerlijk te wandelen en te genieten van de schitterende natuur.

HOE ZIET DEZE DAG ERUIT;

We beginnen deze dag met koffie of thee en een heerlijk notentaartje of appelgebakje bij de mooie ambiance van het restaurant “De Stapelbakker” op het landgoed.

Na de koffie vertrekken we voor de wandeling naar molen “De Vrijheid” waar we een rondleiding krijgen.

Waarna we onze mooie wandeling weer hervatten  op weg naar theetuin “De Fruithoeve” waar een uitgebreide lunch op ons wacht.

Hopelijk zit het weer mee en kunnen we lekker vertoeven in deze prachtige, grote tuin.

Hier worden we ontvangen met koffie of thee of drank naar keuze [exclusief sterke drank en mixen]

Op tafels staan schalen met luxe gesmeerde broodjes, sandwiches en wraps. Dieet wensen graag doorgeven aan Marianne Ondersteijn. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na anderhalf, twee uur vervolgen we onze wandeling weer, met een pontje worden we over de rivier “De Linge” gezet, onze wandelvereniging betaald de overzetkosten.

Het mooie van deze dag is dat iedereen mee kan lopen, de route is zo ongeveer 7 km, voor al onze leden te doen.

De dag zal ongeveer tot half vier s’ middags duren.

We hopen op mooi weer, dan hebben we een heerlijke dag in het verschiet.

De kosten voor deze dag zijn; 27.50 euro

Wil je mee… meld je dan aan voor 26 juli, door 27.50 over te maken  naar onze clubrekening; NL 14 RABO 0133677540 TNV WANDELCLUB GROOT GESTEL,

zet bij de vermelding LANDGOED MARIËNWAERDT, onder vermelding van je naam en roepnaam zoals vermeld op de ledenlijst.

Het zou fijn zijn als je kunt rijden, het is 31 km en de vergoeding is 15.00 euro gedeeld door de mensen die meerijden. Graag even doorgeven aan Marianne of Thea.

Namens de wandelcommissie, Marianne Ondersteijn, 06-48016740 en Thea van Breugel,  06-13671990