Wandelplus 9 november naar het Monument van Riel

Een wandelplus naar het Monument van Riel. Gaan we dan naar een standbeeld kijken?

Nee echt niet. Wel gaan wij naar een locatie die zachtjesaan in de loop van de tijd dusdanig is uitgegroeid dat je bijna van een monument kunt spreken.

Wij kunnen hier echt wel spreken van een enorm uit de hand gelopen hobby, waar je van de ene leuke verbazing in de andere valt. Uiteraard zitten daar tal van verhalen bij, waarvan wij er een flink aantal zullen horen. Veel meer ga ik er niet over vertellen, wel kun je via deze link https://oisterwijkinbeeld.nl/cultuur/buitengewoon/monument-van-riel/ een kijkje en indruk krijgen.

Zoals altijd gaan wijer weer carpoolend naar toe en zorgen wij dat wij uiterlijk om 9.30 uur allemaal op het startpunt zijn. Vervolgens lopen wij via een mooie route van 3,8 km naar het Monument van Riel.

Hier worden wij om 10.30 uur verwelkomd met koffie en gebak, waarna wij gedurende ongeveer 2 uur een rondleiding en uitleg krijgen. Met na afloop nog een consumptie voor wij weer vertrekken.

Om ongeveer 12.30 uur gaan wij weer via een iets andere route van 2,9 km terug naar de parkeerplaats. Tijdens deze terugweg komen wij langs het bos café van Mie Peters. Hier is in overleg met de chauffeurs eventueel de mogelijkheid om een lunch te gebruiken.

Het bezoek aan het Monument van Riel inclusief de koffie en gebak daar kost 15,-. Als je graag meegaat moet dit uiterlijk vrijdag 1 november overgemaakt zijn op de clubrekening zijnde:

NL14 RABO 0133677540 tnv wandelclub Groot Gestel onder vermelding van Monument van Riel en jullie naam en roepnaam zoals vermeld op de ledenlijst.

Daarnaast mag iedereen nog 2,50 afrekenen met zijn of haar chauffeur voor het meerijden.

Al met al denken wij dat dit wel weer een bijzonder leuk dagje gaat worden.

Dus wie gaat er mee en laat zich verrassen.

Namens de Binnenland commissie

Marion Jansen en Christ Boelens